Lanțul de restaurante japoneze Torikizoku va deschide filiale în Taiwan și Hong Kong. D-le director general Satoshi Michishita, veniți și în România !

0
83

Torikizoku Holdings a anunțat planuri de extindere a popularului său lanț de yakitori, Torikizoku, în Taiwan și Hong Kong, ca parte a unui impuls pe piața asiatică.

Compania intenționează să înființeze o societate mixtă cu o firmă locală de restaurante din Taiwan până în aprilie și să finalizeze un contract de franciză cu o companie din Hong Kong până în martie, au anunțat managerii companiei luni.

Deschis în 1985, Torikizoku din Osaka este unul dintre principalele lanțuri de izakaya (pub-uri în stil japonez) din țară, care servește frigărui de pui la grătar ieftine pentru cca. 600 de magazine la nivel național și operează atât direct, cât și prin francize. Lanțul a câștigat popularitate datorită accesibilității sale, pe care o realizează folosind doar ingrediente autohtone și frigărui de pui în magazinele sale, oferind în același timp un preț uniform de 328 ¥ / 2 eur / 10 lei per farfurie.

Restaurant chain Torikizoku to open branches in Taiwan and Hong Kong

Torikizoku Holdings has announced plans to expand its popular yakitori chain, Torikizoku, into Taiwan and Hong Kong as part of an initial push into the Asian market.

The company intends to establish a joint venture with a local restaurant firm in Taiwan by April and finalize a franchise contract with a Hong Kong-based company by March, the company said Monday.

https://www.japantimes.co.jp/business/2024/02/27/companies/torikizoku-expansion-taiwan-hong-kong/

 

Lasă un răspuns